Despre Noi

 

Cabinetul de Avocat Dumitru Tamaș este situat în Târgu Mureș dar oferind servicii în toată țara!

 

Cu o experiență consistentă de peste 14 ani în domeniul juridic, venim în întâmpinarea clienților noștri nu doar cu servicii juridice de calitate ci și cu determinare, creativitate și profesionalism.

 

Oferim servicii juridice persoanelor fizice, instituțiilor publice, societăților comerciale și organizațiilor non-profit.

 

Fie că este vorba despre litigii comerciale, recuperări de creanțe, litigii de muncă, litigii fiscale, contencios administrativ sau chestiuni de dreptul familiei, fie că vorbim despre consultanță juridică.

 

Tratăm fiecare caz cu maximă seriozitate și atenție, căutăm cele mai adecvate soluții îmbinând cunoștințele teoretice, jurisprudența și experiența acumulată cu creativitatea și dorința de a descoperi pentru fiecare situație cea mai bună soluție.

 

Soluțiile pe care le identificăm și le recomandăm sunt personalizate și dedicate fiecărui client și fiecărei situații. Combinăm cunoștințele noastre cu cele mai noi mijloace tehnice pentru a ne asigura că fiecare aspect al unui caz este clar și perfect aplicabil.

 

Dorim ca fiecare client al nostru să dobândească un plus de valoare ca urmare a colaborării cu noi.

 

Suntem atenți la fiecare detaliu și suntem dedicați fiecărui client. Un caz acceptat de noi este un caz ce beneficiază de toate atenția și de toată expertiza noastră.